Voeding & leefstijl begeleiding

De voedingsadviezen bestaan uit (h)eerlijk eten en drinken dat gewoon te koop is in de plaatselijke groentewinkel, bij de bakker, bij de slager, de zuivelwinkel en in de supermarkt.

LIAN Leefstijl maakt geen gebruik van dure voedingspreparaten en crash diëten. Daarom is het voor iedereen financieel haalbaar, goed vol te houden en toepasbaar in iedere situatie, thuis, op het werk of onderweg, je leven lang.

Als je wilt afvallen is lichaamsbeweging belangrijk. Het speelt vooral een rol in het handhaven van het behaalde gewichtsverlies.

LIAN Leefstijl geeft een beweegadvies afgestemd op jouw persoonlijke situatie wat dus ook op langer termijn goed vol te houden is.

LIAN Leefstijl is gespecialiseerd in individuele- en groepsbegeleiding op het gebied van:
* Verandering van eet- en beweegpatronen
* Voedings- en leefstijladviezen gecombineerd met wandelen en/of hardlopen

Kijk hier > de begeleidingsmogelijkheden en tarieven.

De begeleiding vindt plaats in de vorm van consulten uitgaande van jouw behoefte of in de vorm van een cursus die op maat gemaakt kan worden.
Kijk hier > het cursusaanbod van Lian Leefstijl.

VERGOEDING ZORGVERZEKERAAR 2018

Omdat LIAN Leefstijl is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) wordt het voedings- en beweegadvies geheel of gedeeltelijk vergoed bij een aanvullend pakket van een aantal zorgverzekeraars. Meer informatie kunt u vinden op: http://www.gewichtsconsulenten.nl

> NEEM CONTACT OP

Lian is aangesloten bij:

BGN