Nieuws

LIAN Leefstijl evenementenplanning december 2019:
zondag 15 december     wintercross ASV Eibergen
zaterdag 21 december   Deoloop Borculo
zondag 29 december     Keiloop Meddo


September 2018
FitStap-coach
Vanaf september 2018 is Lian Acda gecertificeerd FitStapcoach. Zij geeft nu ook het programma FitStap, het nieuwe beweegprogramma van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN).

December 2017
Gewichtsconsulenten Berkelland is een samenwerking tussen gewichtsconsulenten in de gemeente Berkelland, die geregistreerd zijn bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) Lian Acda en Brigitte van Poppel.
De aangesloten gewichtsconsulenten bieden professionele begeleiding op het gebied van gezonde leefstijl.
Ze adviseren, motiveren en begeleiden mensen met gewichtsproblemen of voedingsvragen naar een gezond eet- leefpatroon.
Iedere gewichtsconsulent heeft haar eigen specialisatie. Dit zorgt ervoor dat je de gewichtsconsulent kunt kiezen die bij jouw vraag past.
Kijk op www.gewichtsconsulentenberkelland.nl  voor meer informatie.


Woensdag 6 september 19:30 uur

houdt Stans een lezing in Groenlo onder de titel: 'Beter ademen en slimmer trainen voor meer energie en betere sportresultaten'.
Een avond vol informatie voor zowel de beginnende als de (zeer) geoefende loper! Maar deze lezing is  zeker ook aan te bevelen voor mensen met diabetes 2, overgewicht, burn-out en vermoeidheidsklachten. Stans legt uit hoe belangrijk een goede ademhaling is en wat voor invloed de ademhaling heeft op je energievoorraden, wat bewegen met je doet en waarom rust zo belangrijk is.Verder vertelt ze waarom het goed is dat je je maximale hartslag, omslagpunt, maximale snelheid en Vo2max kent en wat je er mee kunt doen. Ook  krijgt de ademhaling ter bevordering van herstel en vetverbranding de nodige aandacht.

Stans van der Poel is het brein achter de hartlooprevolutie en de ‘slimme hardloopschema’s van 14 km max in de voorbereiding voor de hele marathon en 10 km max voor de halve marathon’ van sportrusten. En ze is de bedenker en ontwikkelaar van apparatuur die ademhaling en hartslag in beeld brengt.
Ze heeft een aantal spraakmakende boeken op haar naam staan: Ik,hardloper, Chronische vermoeidheid nooit meer,  De Marathonrevolutie en de Hardlooprevolutie.
Sportcafé Den Elshof, Oude Winterswijkseweg 37, 7141DE Groenlo
Toegang gratis.

 
Zaterdag 9 september 9:00 uur
Maximale
inspanningstest hardlopen. Dit is een test om je PERSOONLIJKE OMSLAGPUNT te bepalen, zodat je voortaan weet op welke hartslag je moet lopen. voor meer informatie >>>lees hier<<<


Zaterdag 16 september 9:00 uur
Start clinic  Lopen op hardslag voor 10 km, halve marathon ter voorbereiding van de keiloop in Meddo.
Voor meer informatie >>>lees hier<<<
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maximale Inspanningstesten Hardlopen

Voordat je met een hartslagmeter kun lopen moet je eerst weten wat je maximale hartslag is. Als je eenmaal je maximale hartslag weet dan kun je aan de hand daarvan je omslagpunt en verschillende trainingszones bepalen.
>>lees meer<<

Slank in 8 stappen plan

Het ‘slank in 8 stappenplan’ bestaat uit 8 stappen in 8 weken. Iedere week wordt je  gewicht, BMI, Basaal metabolisme lichaamsvet%, % skeletspiermassa, visceraal vetniveau en taille-omvang vastgesteld en neem je een volgende stap..
Kosten: €  120,=
>> lees meer<<

RunFit
Een buitentraining waarbij wandelen/joggen/hardlopen gecombineerd wordt met beweegoefeningen
>> lees meer <<

Bedrijven LoopFit
Een RunFit traject standaard of 'op maat' gemaakt
>> lees meer <<

 

 

 

ACTIES, NIEUWE CLINICS EN WORKSHOPS

05 en/of 06 jan: start clinic RunFit,

> LEES MEER