Burnoutbegeleiding

Samen met je burnout coach op weg
naar fysieke en mentale balans

BoFit-coach
Naast mijn eigen coachingpraktijk werk ik als coach bij BoFit® Burnoutbegeleiding + Stressmanagement. Ik begeleid het fysieke en mentale herstel van mensen met burn-out en stressgerelateerde klachten volgens de BoFit-methode: lichaamsbeweging gecombineerd met cognitieve en mentale coaching. Alle sessies vinden in de natuur plaats.

Over BoFit® Burnoutbegeleiding + Stressmanagement
BoFit biedt snel en deskundig hulp aan mensen met (symptomen van) burn-out en stressklachten, zoals vermoeidheid, somberheid, angst en paniek. Dat doen we zonder wachtlijst en overal in Nederland. De BoFit-herstelmethode is zeer effectief. In 8 tot 16 actieve sessies zijn mensen weer 100% klachtenvrij en arbeidsgeschikt. De kans op terugval is nihil. Steeds meer werkgevers en verzekeraars vergoeden BoFit-hersteltrajecten om ziekteverzuim terug te dringen. Kijk voor meer informatie of een vrijblijvende kennismakingsessie op www.bofit.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met LIAN Leefstijl

BURNOUT-WEETJE:

Door veel onderzoek is bewezen dat de behandeling van een burnout gericht moet zijn op het in balans brengen van het gevoel en het verstand. Juist door beweging en hardlopen worden lichaamsstoffen aangemaakt die een positieve uitwerking hebben op het herstel.